herregud

när ska skiten ta slut??? familjen ligger däckad. Värst av allt är att mannen är helt väck och jag måste jobba! edwin börjar få feber igen, jonatan skulle jag ha skickat till idag men han säger att han blir yr när han ställer sig upp. så nä hemma minst en dag till. så snälla du där uppe ( vem du nu är??) ge mig inte den där skiten!!! //fru I


göttig

söndag! världens lataste dag, inte ens en gnutta ångest har jag för det! eller lite har det faktiskt hänt här idag, kokat gulasch, den blev god för övrigt. lagat en korvstroganoff och fixat matlista för hela veckan. min man behöver bara värma och koka ris el makisar, övertygad om att han älskar mig extra mycket för det denna vecka ;) vi har haft sjukstuga här hela helgen. jonatan började med feber och huvudvärk i torsdags, sen edwin i fredags och idag började natta känna sig lite hängig. jag känner mig lite små tät och mathias är inte riktigt på topp heller. jag jobbade hela lördagen och sen hade vi lite personalfest på kvällen. satt på salongen och åt god paj som ida hade gjort, sallad och kex, ost och självklart lite vin. supertrevligt va det. vi traskade vidare till bmb, men jisses så mycket folk! va hemma till 2, åt en tallrik vaniljyoghurt och somnade sött... jag hade ju en dajt i torsdags med min nya pt åsa. jag hatar henne redan ;) gjorde en massa mätningar, frågade mig inte vad men jag hoppas ju att om några veckor så ser allt lite bättre ut!!? sen körde hon skiten ur mig i en halvtimme, kan fortfarande inte lyfta armarna och benen gör ont! nu ska jag skriva kostschema oxå, jag ska tydligen lära mig att äta ordentligt under dagarna ist för på kvällarna. frukost är tydligen viktigt att man äter ;/ skulle ju träffa åsa igen imorgon men eftersom jag känner mig inte riktigt 100 så får det vänta lite till. nä nu ska jag göra mig redo för en ny vecka, bye bye //fru I

mumsfilibabba


om en timme blir det gulasch! yammi!


dejt

idag med min nya pt. fattar inte hur detta ska gå till efter tisdagens powerstep, för jag kan knapp gå upp för trappen. ikväll blir det visning på tempel, baldacci ska visa lite kul hoppas jag och jag är sååå redo att suga in vårens trender :D god torsdag på er! //fru I

skjuts

in i ugnen...


vem

har sagt att jag har gröna fingrar? Inte jag! Men bakom den här stackars lilja som gjorde sin sista dag för längesen, har det börjat blomma igen...


edwin

kollar youtube...
- kolla mamma, grröngrrodan är jättekuul!
- gröngrodan???
- ja grröngrrodan, jättecool! Kolla då!!!
- aha...

det va grazy frog han kollar på i olika versioner... jättecool ja?!


måste

har varit en hård dag idag?! God natt edwin!!!
//fru I


tack

för kaffet älskling!


kaffe

och cupcake åt mamman i huset, för det är jag värd!!? Öhh eller nä jag har ätit skit hela helgen, jag är verkligen inte värd det men det skiter jag i!!!
jag har bakat cupcakes idag som ni kanske märker :) fina och god blev dom oxå!
grabbarna som är här och leker tyckte de va god oxå :)
vi har varit en sväng i mb- skogen jag, edwin och mathias. jag och edwin skulle åka skridskor, han åkte ett varv runt sen va han färdig. ok?! då va det bara att åka hem igen då...

 

jag hann och fånga en bild iaf!

 

ska slappa lite nu och sen är det dags att laga wallenbergare med mos och ärtor, trevlig söndakväll på er!

 

//fru I


har

fått en skvallerbytta här hemma, 3 år är han!
- mamma, mamma, jonatan och natalie bråkar....
- men mamma, natalie drar jonatan i öronen och då blir han lessen...
- mamma vet du va jonatan gör...
//fru I

god

morgon! ser ut att bli en grå söndag, men vad gör väl det när halva dagen är planerad?! kalas och handbollsmatch :) kanske att man skulle ta en fika på stan när jonatan är på kalas, nån som är sugen??
igår hade vi nog världens slappardag, så skönt! förmiddagen ägnade vi åt träning, möte och innebandymatch, sen låg vi typ på soffan resten av dagen. lagade en jävligt god pestolax till middag! slappade ännu mer efter middagen och kollade på P3 guld. tydligen är det kapten röd och den svenska björnstammen som är heta just nu, och jag fatttar ingenting???
//fru I

va det helg då! jag och edwin ska dra till sats idag, får se om jag överhuvudtaget kommer upp på crosstrainerna ( benen värker om jag säger så)?? skulle ju gått på bodybalance men minisats va fullbokad då :( eller kanske vi bara ska ta en väldigt lång promenad, ser ut som att solen vill komma fram. kan vara gott med lite frisk luft oxå!
trodde helgen skulle bli lugn men nu är den bokad med matcher, träningar och kalas, jippi! skönt iaf att inte behöva ställa klockan!
jag tror jag och edwin bestämmde oss för att ta en promenad! han ville åka vagn sa han?!
jag ska bjuda på ett middagstips oxå ;) idag blir det faijtas på gösvägen ( läs hela sveriges barnfamiljer ;))!
//fru I

piffade

till den gamla tråkiga krögarpytten jag hittade i frysen med lite stjälkselleri ( som för övrigt jag har i nästa all mat nuförtiden, eller denna veckan då ;)) och morot. Perfa lunch för mig idag :) ett stekt ägg och lite rödbetor oxå såklart! dagens lunchtips :D
//fru I

tulpaner,

jag älskar tulpaner!!! helst lite utslagna och så ska dom spreta åt alla håll, då är dom som finast! nu fann jag äntligen vita oxå...
//fru I

omg...

jag kan inte röra mig idag, jisses! om du vill känna på en nära-döden-upplevelse så kan du ju prova tabata onsdagar kl 17.00 på sats med carro. jag ville typ spy efteråt, jag mådde riktigt illa! men nu är det bra igen förutom att jag inte kan röra mig då ;)
jobbar sista dagen för denna vecka, alltså fredag för mig idag. långhelg, me like! vad händer denna helg då?? ingen aning, inget bokat. men det är säkert nån innebandymatch och kalas är det ju på söndag. vad ska ni göra?
ha en bra dag då!
//fru I

nu

ska det bli gott med frukost! avklarat nästan 4,7 km ( läs 4,67) pw nu på morgonen, nöjd!
nu bär det iväg till jobbet. ikväll har jag bokat minisats till killarna, jag ska nämligen gå på mitt första tabata- pass ( vi får väl se om det kan bli ett andra oxå??). på tal om första pass så blev det ingen zumba i fredags ( synd för mig ;)) får prova det en annan gång, helst med sällskap... ha en bra dag då!
//fru I

va man en bajsmamma... mysigt med 3-åringar som inte får som dom vill!!! men jag ska inte ge mig!!!
//fru I

mätt,

jag är såååå mätt! vi blev ju bjudna till score ikväll, hela familjen för att prova nya menyn. jag är helnöjd med min mat, baconlindad torsk med örtslungad potatis och nån sås, kommer inte ihåg vad det va för sås men den va väldigt god iaf! mathias tog älgstek med potatiskaka som oxå va väldigt god, grabbarna valde klassisk barntallrik med hamburgare och pommes och min gorméare till dotter tog oxfilé...  självklart blev det efterrätt oxå! kvällen blev en aningens sen men jag tror barnen är nöjda! såklart vill vi ju tacka för den goda middagen!!! och frågan är om fam ingvarsson är välkomna till score igen.....???
//fru I

åhh

va skönt det känns! storstädat hela huset! det behövdes verkligen! hade tagit ledigt idag på förmiddagen för att fixa med bokföringen, som tur gick det så himla fort så jag hann och städa hela huset. skulle försig varit på sats om 30 min för att prova lunchpasset fast det får vi ta en annan dag.
ska ta bussen in till jobbet idag, mathias och barnen kommer och möter upp mig på jobbet idag när jag slutar. vi ska gå till score och äta middag. ska bli skitmysigt, måndagslyx kallar jag det :) tjejerna på jobbet ska oxå med och jag antar att deras familjer hänger med oxå! vi har blivit inbjudna att testa deras nya meny, inte helt fel!
dags att hoppa i duschen och åka iväg till jobbet. see you!
//fru I
mina 3 härliga!

jag

måste bara visa er tårtan natalie gjorde till mig när jag fyllde år! fin va!?
//fru I

skön

helg! jag har haft en riktigt bra helg! började med en lugn fredagskväll med god paneng och en öl. somnade skönt på soffan i knät på mathias. jobblördag då natalie va med på jobbet en stund, slingade och klippte henne. 3 av 5 i familjen fixade i håret :) bara jag och jonatan kvar. kvällen tillbringades på stanmed min goa cissi, middag på via appia i följd av drinkrunda på korriander, tempel bar, pitchers och till sist guld apan. drinkarna gick i surlighetens tecken, min tunga idag har varit lite skavd ;) idag har vi, jag och eddi varit och firat söta engla som fyllde 5. edwin va den enda killen men han stortrivdes bland alla tjejerna! Sen har vi bara har haft en skön eftermiddag/ kväll. lagat god stek med ugnstekta grönsaker och gräddsås.
lillkille ska på kalas
det bedårande födelsedagbarnet
ha en fortsatt skön söndag. jag hoppas på att få kolla på en bra film?!
//fru I

fredag,

najs tycker jag. ska försig jobba imorgon, men det känns helt ok. fick ett återbud så här på eftermiddagen... lite tråkigt men, men. en klipp kvar sen ska jga sluta! tänkte jag skulle gå och träna. de har ett zumba- pass kl 16.00, men jag vet inte det verkar farligt tycker jag ;) kanske det får bli gymmet ist. nu har jag bokat in pt- timme igen :) torsdag den 26/1 då ni, då smäller det!!! hihihihi....
vad blir det i helgen för er då?? jag jobbar sen blir det middag på stan, trevligt! undra vart det blir nånstans för jag har ingen aning?? nä nu kom min kund. he en trevlig fredagkväll!
//fru I

men hej igen! sovit på soffan i ca 1,5 timme, riktigt skönt. det som va mindre skönt va att edwin somna oxå :/ men nu liggar han i sängen iaf. va lite rädd att han inte skulle somna alls ikväll.
vad händer då? nja inte mycket... jag ska försig gå ut och äta på lördag :) jag fick ju en middag ute i födelsedagspresent av min kära goa vän Cissi! Ska blir spännande att se vart det blir någonstans?! Jag antar att vi tar några drinkar oxå!
fixade nailsen häromdagen, fick fin färg på, jag är inte direkt den som sätter färg på naglarna. det har aldrig hänt förut ever ( möjligtvis en nyans av rosa som knappt syns). så nu måste jag in till ida och köpa lacket så jag kan fylla på!
jaha nu kom edwin... han kom på att han inte ätit välling. den kvällsrutinen är väldigt viktig ska jag tala om!
ni får han en fortsatt bra kväll!
//fru I

tillbaka

till verkligheten! det va skönt i typ 1 dag, vill vara ledig igen!!! fast gärna själv ;)
ligger på soffan är helt slut, det har inte varit en jättejobbig dag på jobbet om man säger så. fast 1 timmes massage mitt på dagen blev jag ju inte piggare av :)
nä vet ni jag får fortsätta sen är dööötrött, måste ta en power nap...
//fru I

shit

vilken dag! ungj**larna har gått mig på nerverna! det började rätt ok med frukost på kaviar, fortsatte rätt bra på sats, men sen braka det loss... ska bli sååååååååå skönt att gå och jobba imorgon! och komma tillbaka till rutiner. trötta barn när klockan är 21, hjälps åt att laga mat och plocka ur diskmaskinen mm...
jag har iaf fått fina sms och många hälsningar på fejjan, de tackar jag för! an blir ju riktigt glad ju!!! Fina blommor och en middag på stan har jag me fått idag! :) Tack mina älskade vänner!
förresten... vem är det som blandat mina lövtunna lättsaltade chipa med äckliga sour cream- chips??? Nu smakar det lök i min mun, det gillar jag inte! det låter verkligen som om jag är bitter men det är jag inte ;)
ska bli underbart att jobba imorgon!!! Ha en bra jobbdag ni med imorgon!
// fru I

34....

år! phu det va inte så farligt ändå! Eller såg jag en ny rynka imorse?? Ja jag fyller år idag! Ingen skönsång eller kaffe nu på morgonen... barnen sover fortfarande och mathias åkte till töcksfors imorse kl 5.20. jag, barnen och adam ska åka till kaviar och äta frulle, så jag slipper iaf plocka ut och plocka in :D
sen åker adam hem med tåget. det har varit så superkul med syskonhäng! mer sånt tack!
jag och barnen ska ta en tur till sats sen oxå, ska bli skönt efter en heldag på soffan igår med massa mat och chips. blir nog till att kettle bella bort det... vi hörs säkert senare!
//fru I

men

hur kunde jag glömma??? jag fick ju en fågelsax i present oxå!!! den kommer jag verkligen få stor nytta av, hit with the chicks!
//fru I

dagen

efter, och jag mår faktiskt bra! lite trött men helt ok. ja vi va ju ute igår som sagt, jag, mathias, adam och amanda. vi va på pitchers och rr. adam försvann försig, han hängde på tempel. träffade henrik med kompisar ute och vi hade en skitkul kväll. tack till barnvakterna oxå!
som sagt vi ligger lite överallt här idag och bara glor på skittv och äter chips. amanda åker hem om några timmar så jag tänkte vi skulle äta lite innan. potatisgratäng igen... blev rätt mycket kvar sen i fredags då vi hade släkt på middag. som för övrigt var en väldigt trevlig middag, fick fina presenter :) lite pengar, trisslotter som tyvärr inte va någon vinst på, pyjamasbyxor och en parfym, burberry sport. påminner lite om berburry beat som jag har sen tidigare fast den här är mycket lättare.
ha en fortsatt trevlig dag, jag ska krypa upp i soffan en stund till...
//fru I


godmorgon,

ser ut att bli en fin dag! jag har träningsvärken från hell, så vill ni oxå prova på den ska vi gå på coreboll.
idag kommer brorsan, ska hämta han vid tåget. sen blir det matlagning ( som jag för övrigt tycker är rätt kul) resten av dagen typ... vi ska ha lite födelsedagsmiddag för mig ikväll :) inget speciellt bara lite middag. ja det just slog mig att jag fyller 34 år på måndag, hjälp! det betyder att det är jättenära 35. men tydligen blir man klokare med åren så det kanske är en bra grej att bli äldre!??
nä kaffe på det här och sen ska det handlas. amanda ska få göra efterrätten till ikväll, den kommer bli smaskens!
//fru I

snart

ska den där knulen läggas i lagen. Den ska intas imorgon med potatisgratäng, mums! jag ska ha en liten födelsedagsmiddag här imorgon. bara familjen och lite släkt, vet inte riktigt än vilka som kommer?!
idag har jag varit på sats och tränat coreboll, jisses så jobbigt det va, men bra för magen !? ;) edwin va på minisats och amanda, jonatan och natalie gick på stan en stund. sen gick vi alla på museet och åt lunch och kollade på deras utställning med lasse & maja. riktigt bra tyckte barnen!
nu är jag helt slut  och vill bara lägga mig på soffan och softa. undra vad man ska laga till middag? vad ska ni äta?
//fru I

nu

åker den in i ugnen! Den där tjälknulen jag pratat om i flera dagar ( det kan vet ju inte ni, men det har jag). Ska bli väldigt spännande! Antar egentligen att det inte är så svårt eftersom den bara ligger där?!
//fru I

idag

hämtade jag syster amanda vid tåget. kul tycker jag när mina syskon kommer hit på besök! fick en göörfin present...
och självklart fick vi inspirationen till middagen där ifrån... baconlindad köttfärslimpa, kokt potatis och gräddsås
den blev himla god faktiskt, min blev lite finare än den på bilden :)
//fru I

ja,

precis! nu va man på det igen då! Bloggtåget... får vi se hur länge detta kommer att hålla på?! Men i helt ny regi så hoppas jag att min inspiration kommer vara på topp ;)
och vad ska jag skriva om nu då?? ja inte så mycket annat än vad jag har skrivit tidigare. säkert inte så himmlans kul för alla andra men ett jättebra sätt för mig att kunna se tillbaka... hoppas ni vill hänga med på mitt tåg igen!?? så lägg www.frui.blogg.se på minnet :)
//fru I

RSS 2.0