sista

pt- timmen idag... men det kommer bli fler. Det är faktiskt lite lätt beroendeframkallande ;) vi ska göra lite tester idag, vad det nu innebär har jag ingen aning om??? laddar iaf med en smoothie med massa frukter, bär och mjölk!
igår va jag hem till maria i hennes nya lägenhet på blingo- visning. fina kläder,beställde ett plagg var till barnen. köpte bla denna tröja till edwin. med tanke på namnet på tröjan så passar den perfekt ;) den heter lee...
tack maria och malin för en mysig kväll!!!
nu måste jag dra iväg, kram på er och trevlig fredag!!!
//fru I

go

morgon! barn som gör som man säger är det underbaraste jag vet! speciellt på morgonen. inget tjaffs, inget bråk, alltså en go morgon!
skulle gått en promenad hade jag lovat mig själv, men det blidde inget. blåser kallt ute. behöver ta ett röj här hemma faktiskt, så from nu har jag 30 min på mig innan det ska duschas och åkas iväg till jobbet.
köpte en vårjacka igår, känner mig lite tveksam till den tyvärr. den är verkligen snygg, med känns inte så bra på :/ måste nog provas några ggr till för att sen bestämma mig.
nä städa på linda, du har bara 23 min kvar...
//fru I

vi

har fått inneboende...


man

tager vad man haver! tror min matlåda blir kanon till lunch imorgon :)


just

det, ska se om jag hinner förbi hm och spendera bonuscheckarna som kom i brevlådan i veckan :D
//fru I

dagen

d! idag det är då det händer... eller ikväll, det min man har hittat på??! spela roll egentligen vad det är vi ska göra, ska bli mysigt att få vara lite själva.
vi har planerat in badhuset idag, till barnens förtjusning och till min förskräckelse! jag hatar badhuset, det är läskigt där!!! men vad gör man inte för barnen??!!! så här ska strax stekas pannkakor och bre mackor. efter badhuset bär det iväg till kil för att fira barnens farmor och sen blir de kvar där. jag berättar mer imorgon!
//fru I

disken

diskad, tvätten tvättad, huset städat, fredagsmyset är inhandlat och nu blir det middagslagning och ett glas vin! hann med en träning på dagen, det va gött. Ha en skön fredagskväll!


nice

ida, i like it!


jaha

dags att bli piskad igen...
spännande att se vad som händer idag??? jag tycker iaf att jag varit duktig som har startat med en rejäl frukost ( för att vara mig en vardagsmorgon) en tallrik fil och müsli, ett kokt ägg och en smörgås med skinka och paprika. Tror ni åsa blir nöjd då?
längtar till på lördag då jag är bokad av min man. har ingen aning om vad det kan vara ( fast jag har googlat allt som finns att göra i k-d den 18 feb, jag e inge nfiken ;)). men att få lite tid med min man helt själv är inge fel!!!
ha en bra dag alla där ute, see you!
//fru I

vem

blir inte glad när man får blombud till jobbet? alla hjärtansdagbukett med tulpaner och denna fina lapp...


klippte

min stora fina kille igår! han kommer leva farligt bland tjejerna när han blir äldre....


kvällens

middag


godkvällens

det är underbart med helg! jag vill ha helg varje helg! lördagen har varit lugn, träning, lunch med andreas och agnes, tvättat bilen, lagat god mat och nu väntar vi på melodifestivalen. så fram med godis, chips och cola! försökte mig på ett glas vin förut, men jag va verkligen inte sugen.
söndagen har jag ingen aning om vad som händer?? jo det vet jag jonatan ska på kalas iaf, och innan det ska vi köpa present och klippa honom. det ska vi göra på förmiddagen. sen...??? en skridskor-tur hade inte varit fel!! nä nu ska det dukas fram med godigheter!
//fru I

ok

jag erkänner jag känner mig shoppingsugen!!!

skopunkten.com

vill ha  nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
//fru I

hittade

ett armband jag är väldigt sugen på... geeeee meeeeeeeej!


finns fler fina saker här!

//fru I

trötter!

jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!? somnar på soffan varje kväll sådär ca halv tio. det braiga med det är väl att jag orkar kliva upp när kl ringer 6.45. barnen är ivägskickade till skolan och jag och edwin sitter och myser framför tv:n. måste äta frukost... känner mig inte jättesugen, men jag ska träna med åsa idag så jag måste få i mig frulle. ska visa mitt kostschema jag för i nästan två veckor nu, ska vi se vad hon säger om det ;/ ok frulletajm... //fru I

frulle

på jobbet idag!


det

va den helgen ja! som bortblåst... hur är det egentligen tänkt att man ska hinna vila upp sig på de där två fjuttiga lediga dagarna??? dessutom jobbade jag lördag :/ fredagskvällen blev mysig, sushi och bubbelmys med grannen sen somnade jag som en stock på soffan när kl va ca 22.00, vaknade en timme senare och lägger mig och jonatan som satt vaken och spelade spel på datorn. sen sov jag himla skönt! lördagen va det jobb och på kvällen kom sofia med hela familjen. hela huset va fullt i ungar och hundar. söndagen va en skön och lugn dag. det va min helg det! vad har ni gjort??? måndag igen och dags för jobb igen! varit och tränat på morgonen och det va riktigt skönt men jobbigt. på torsdag är det dags att träffa pt- åsa igen :D då jädrans ska det laddas med frulle hehehe ( hon tycker jag är lite dålig med frukosten) nu va min fikarast slut, see you! //fru I

bröllopsdag

firar vi idag! ylle- bröllop fick jag se att vi hade det innebär 7 år! grattis älskling på våran bröllopsdag och att du stått ut med mig eller att jag stått dig..... hahahaha puss.... och nästa år blir det inte mindre än gummi...// fru I

morgonmys

med edwin, kaffe och välling. hoppas han är den där vanliga edwin idag och inte den trottsiga 3-åringen han va igår! än så länge är han bara gosig :) ska till jobbet idag och jobba, känner mig så sugen... not! kallt är det ute oxå. är lite sugen på att gå på kvinna 2012 i eftermiddag men jag har ju inte jättelust att gå själv. kom på häromdagen att jag och mathias har faktiskt bröllopsdag imorgon. herregud 7 år, ylle-bröllop, hahahahaha... och vart i helsike tog tiden vägen? minns det som igår med alla facklor, eldslukare, fyrverkerier och toner från en säckpipa. åhh vilken underbar dag! här sitter jag och drömmer mig bort... hejåhå! //fru I

envisa

3-åring!!! det är 12 grader kallt ute!!! jag tippar på att han kommer in om 5 min... inga överdrag, tunna vantar och byxorna slutar vid knäna... nämen se där... redan inne?!


jomenvisst

dags för ledig fredag igen! inte riktigt lika kul när man vet att man måste sanera huset på alla influensa- baciller! men nu ska de ut och inte komma tillbaka!!! barnen längtar tillbaka till skolan, det är ett gott tecken. nu har det varit feberfritt sen i onsdags och natalie gick till skolan idag. som ni kanske såg i förra inlägget så har min man bokat mig den 18:e feb, trevligt tycket jag och gööörspännande :) jag är nyfiken som f*n. har kollat lite på tågbiljetter till mig och två av barnen till sthlm, ska bara få till en helg att åka på oxå, det är inte lätt! och få biljetter till ok pris oxå. hade velat åka till helgen men fy va dyrt det är... dagens planer är att åka till maxi och handla, det ekar tomt i kylen och även en flaska bubbel ska inhandlas. mathias ska nog på stan idag och dricka öl med grabbsen och jag och grannen ska äta sushi och dricka bubbel. i mina öron låter det som en strålande fredagskväll!!! nä men nu måste jag ola om vilket hörna jag ska börja saneringen i... //fru I

hmmm?

jag är tydligen bokad den 18 februari, bara så ni vet ;) //fru I

va

lite orolig igår efter ett powerstep- pass att jag skulle bli dålig... familjen är på bena igen men dom är hemma och vilar upp sig. jag mår fortfarande bra ( peppar, peppar). sitter på jobbet och väntar på kund. tog bussen idag för att mathias skulle kunna ta ut barnen på en lite tur med bilden.. men jag hade visst båda bilnycklarna i fickan, sorry älskling!!! dax att jobba bye, bye... //fru I

familjen

börjar bli bättre... det är bara jag kvar, men jag hoppas att jag redan haft den där bacillen! alla här har verkligen legat däckade. jonatan har tagit omtag med febern :( men det blir till och vara hemma hela veckan för dom. som tur är ju mathias dålig oxå, så slipper man vab denna vecka :) jag ska verkligen ta mig i kragen idag och gå ut och pw nu på morgonen ( ska bara skriva färdigt) så man kommer igång lite igen. igår bokade vi kurs/ visning i sthlm, jag och åsa. efter visningen är det middag och så ska vi bo på hillton i slussen, det blir grejer det :D roligt att komma iväg! nä nu ni, jag måste dra annars kommer jag bli kvar här i soffan... //fru I

RSS 2.0