nu

är vi hemma igen! har haft en riktigt bra helg i nyköping :) ätit god mat och druckit vin ( ja jag har fuskat lite kan man säga). tyvärr blev det ingen kolmården för det va så himla kallt men vi bestämmde att vi skulle ta en resa inom kort och ta det då!
träning blev det oxå, jag, mathias, natalie och matti åkte till hans träningslokal och körde ett pass. söta caroline va hemma och tog grabbsen.
påskmiddag intogs på kvällen i form av hemgjord sushi, sill, potatis, tjälknul, limelax, matti gjorde även nåt bröd toppat med creme fraish, hackad rödlök och stenbitsrom, vi va mätta sen kan jag lova :) sushi fick vi lära oss att göra, så enkelt och så gott! kan hända att fam ingvarsson göra sin egen sushi i fortsättningen.
innan vi åkte hem idag tog vi en tur på nyköpingshus, slottet. edwin undrade hela tiden när riddarna skulle komma?! men de kom aldrig :(
tack underbara caroline och matti för en superhelg, vi kommer snart igen!!!
ska bli skönt med en dags ledighet till. se vad vi ska hitta på imorgon, softa bara kanske?? eller så kan det bli lite vårstädning på gården...
//fru I

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0